Ik wens me te registreren Ik ben geregistreerd en wens in te loggen

Geef de toegangscode in die u op de bijsluiter in het boek terugvindt.

Geef uw contactgegevens in:

Kies een gebruikersnaam en wachtwoord:

Herhaal uw paswoord:

Hebt u problemen bij de registratie? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@kokenhethandboek.be. Wij helpen u graag verder.

Koken het handboek

Wilt u ook partner worden?

Bent u geïnteresseerd in een partnership? Klik hier en contacteer ons.

Het boek zelf ontdekken

Ervaar het zelf en kom het boek proeven

Volledige toegang tot de site?

Schrijf je dan nu in en ontdek alle recepten!

Welkom

Kookboeken heb je in alle smaken, geuren en kleuren. Maar nu is er h├ęt ultieme kookboek van Hotelschool Ter Duinen. De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in een luxueus boek: Koken, het handboek. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken!

De website van kokenhethandboek brengt bovenop de recepten uit het handboek handige zoekfuncties, interessante filmpjes en nieuwe suggesties. De website is het logische, levende gevolg van het kookboek. Dagelijks wordt er nog verder gebouwd aan deze website en zorgen nieuwe elementen voor continue updates. Met de vele handige stap-voor-stap filmpjes kun je basistechnieken of -bereidingen leren. Een lijst met de alumni van de hotelschool biedt een leuke gids voor culinaire ontdekkingen en wie op zoek is naar een boeiende job vindt vast zijn/haar gading op de geposte vacatures.

Via een unieke code - verbonden aan elk exemplaar van Koken,het handboek- kan je je login verwerven voor deze website.

Ik wil binnentreden in de wereld van Ter Duinen

U kan ook eigenaar worden van dit onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken. Klik hier om Koken, het handboek te bestellen.

Koop het boek online
[ site by plenso ]